AVID CARP SWAG BAG (A0430004-0)

Gyártó: Avid Carp
Kategória TÁSKA 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

MennyiségMéretCikkszámÁr
LARGEA043000512.299 Ft
SMALLA043000410.099 Ft

Ultra vízálló anyagból készült. Dupla csatjának és feltekerve záródó tetejének köszönhetően ott is megállja a helyét, ami máshol már nem.

A kisméretű táska értékes holmik, ruházat tárolására alkalmas, míg nagyobb testvére már hálózsákok tárolására is alkalmas.

Méretek:

  • SMALL    60cm x 35cm x 20cm
  • LARGE    90cm x 50cm x 15cm
Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés