PRESTON CARBONACTIVE MINI PLUS - 11'6" METHOD ROD (PROD/07)

Gyártó: Preston Innovations
Termék kód: PROD/07
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória FEEDERBOT 
75.599 Ft
-+
A MINI PLUS 11’6” METHOD feederbot arra lett kifejlesztve, hogy egy teljesen megtöltött method kosarat nagy biztonsággal dobhassunk el távolabbra is. Karaktere élménydús fárasztást tesz lehetővé amellett, hogy akár 60 méteres távot is horgászhatunk vele.

Dobósúly: Max 80g
Bothossz: 3,5 m
Szállítási hossz: 1,5 m
Gyűrűk száma: 15
Gyűrűk anyaga: SIC
Nyélborítás: parafa+Duplon
Súly: 210g


PROD/TIP04 - 2oz Yellow
PROD/TIP05 - 2.5oz Orange
Bot tulajdonságok
Bothossz 3,45m
Dobósúly 61g - 90g
Szállítási hossz <1,65m
Felépítés 2 rész + spicc

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés