KORUM IN-LINE METHOD FEEDER - SMALL 30g  (KMF/)

KORUM IN-LINE METHOD FEEDER - SMALL 30g (KMF/)

Gyártó: Korum
Termék kód: KMF/S30
Elérhetőség: Raktáron
Kategória ETETŐKOSÁR 
929 Ft
-+

Távoli dobásokra fejlesztett method kosár. A súly elhelyezése a kosár aljában a távoli dobásokat, asszimetrikus alakja pedig a mindig ugyanabban a pozícióban történő süllyedést segíti elő. Így horgát nyugodtan belenyomhatja az etetőanyagba, mert oldódáskor mindig tökéletes helyre kerül.

A csomagban megtalálja a megfelelő méretű forgót és a forgóra húzható, csomót védő gumi kupakot.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés