KORUM - 1 MAN CARPER (KMLUG/44)

KORUM - 1 MAN CARPER (KMLUG/44)

Gyártó: Korum
Termék kód: KMLUG/44
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória SÁTOR 
53.599 Ft
-+
A KORUM ONE MAN CARPER egy forradalmian új egyszemélyes sátor. Szerkezetének, és vízálló, de mégis könnyű ponyvájának köszönhetően az egész csak 6Kg-ot nyom.

Alja, nyitható-zárható ajtaja minden körülményre alkalmassá teszi.

Alapterület: ~4m2 (2,2x2,2m befoglaló méret)
Magasság: 1,4m
Súly 6Kg, leszúrókkal együtt

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés