Barion Pixel
PARÁDI SÖTÉTBARNA FOLYÓÍZI AGYAG 3KG - ELŐNEDVESÍTETT

PARÁDI SÖTÉTBARNA FOLYÓÍZI AGYAG 3KG - ELŐNEDVESÍTETT

Gyártó: PARÁDI AGYAG
Termék kód: PSFA/3
Egységár: 293 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Kategória HORGÁSZFÖLD 
879 Ft
-+

Közepes finomságú rostákon áttörve. További nedvesítést nem, vagy csak kis mennyiségben igényel. Az áramlatsodrás erősségétől függően

kell a készre nedvesített etetőanyaghoz Adott folyóvízi agyag mennyiségét növelni, 15%tól 75%ig.

Rangos versenyeken az agyag és barna lösz keveréke etetőanyagba, és élő anyag bevitelekor is kiválóan működött!

Nagy áramlat esetén,vagy ha lassúbb bontásra van szükség addig nedvesítsük, míg ujjaink közt lapítva felülete fényes lesz! Nem nedvesítve,sneciző rostán áttörve kitűnően ködöző ráetető föld is egyben.


Kiszerelés: 3Kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés