Barion Pixel

GURU PELLET CONES (GPC)

Gyártó: GURU
Termék kód: GPC
Egységár: 1.869 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória CSALIZÁS ESZKÖZEI 
1.869 Ft
-+

Pellet cone töltő kupak 3 méretben és egy finom fűzőtű a csomagban.

Kifejezetten javasolt bomb feederezésnél. Segítségével kis mennyiségű, koncentrált etetést alakíthatunk ki a horogcsalink körül.

PELLET CONES használata:

    1. A töltőgyűrű feltöltése feláztatott pelletekkel

    2. a finom fűzőtűvel át kell húzni az előkét a pelleteken úgy, hogy a csalit és a horgot be kell húzni a pelletek közé

    3. a töltőből kinyomva a pelleteket fel kell akasztani az előkét a főzsinórra

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés