Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GURU N-GAUGE PRO FEEDER 12'0" 3PC - 3.6m 1-60g

GURU
77.899 Ft
Menny.:db
Cikkszám: GRD207
Egységár: 77.899,00 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. november 05.
Nem értékelt
Rendeld meg 14 óráig és használd már másnap!
Rendeld meg 14 óráig és használd már másnap!
Gyors kiszállítás!
77.899 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

Guru Tackle - N-Gauge Pro Feeder 12 ft 3 részes 1-60g

Az N-Gauge Pro 12’ Feeder tökéletes választás közepes és hosszú távú feederes munkához mind telepített tavi, mind természetes vizeken. A 12’ hosszúság ideálissá teszi ezt a botot 40 méter feletti távolságokhoz, és lágy, progresszív akcióval rendelkezik, de megnövelt erővel a nyélrészben, ami javítja a dobási távolságot és pontosságot.

A 12’ N-Gauge Feeder ideális téli és tavaszi telepített tavi feederes munkához, amikor minden halat meg kell fogni, kiváló kárász és dévérkeszeges bot természetes vizeken is. Egy bot, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a hosszabb távú feederhorgászat különböző követelményeinek.

A 12’ Feeder három részes kialakítással rendelkezik a könnyű szállítás és összeszerelés érdekében, és három prémium minőségű, tömör karbon 2,5 mm-es N-Gauge Pro LT rezgőspiccel érkezik, amelyek tökéletesen kiegyensúlyozzák a botot (1 oz, 1.5 oz és 2 oz).

Az N-Gauge Pro LT rezgőspiccek ugyanazokat az Anti-Tangle Sea-Guide rozsdamentes kereteket és karcsú LS cirkónium-kerámia gyűrűket tartalmazzák, amelyeket az összes N-Gauge karbon blankban használnak. A rezgőspicc tökéletesen illeszkedik a bot karakteréhez, javítva a bot teljesítményét dobáskor és a halak fárasztásakor.

Az N-Gauge Pro LT sorozatban különböző rezgőspiccek állnak rendelkezésre; 0,5 oz, 0,75 oz, 1 oz, 1,5 oz és 2 oz, így minden horgászhelyzethez van megfelelő spicc.

N-Gauge Pro 12’ Feeder főbb jellemzők:

  • Hossz – 3.6m
  • Részek száma – 3
  • Dobósúly – 1-60g
  • Súly – 200g
  • Zsinór terhelhetőség – 3-10lb
  • Mellékelt rezgőspiccek – 1 oz és 1,5 oz, 2 oz (2,5 mm tömör karbon)

 

N-Gauge Pro botok

Az N-Gauge Pro botok a rendkívül népszerű N-Gauge botcsalád továbbfejlesztett verziója, amely a legújabb karbon konstrukciós technológiát és továbbfejlesztett kulcsfontosságú jellemzőket tartalmazza, hogy tökéletesen illeszkedjen a 'Pro' névhez! A sorozat tizenkét botot tartalmaz, beleértve Feeder, Distance Feeder, Pellet Waggler és Float botokat, amelyek célja, hogy lefedjenek minden horgászhelyzetet és helyszíni követelményt.

Az N-Gauge Pro sorozatban ZERO40 Tensile Carbon blank konstrukciót használtunk, amely tökéletes egyensúlyt kínál a halak fárasztása, a dobási pontosság és a bot teljesítménye között. Az N-Gauge Pro botok egyik fő evolúciója a szuper karcsú bot blankok, a ZERO40 karbon technológia lehetővé tette számunkra, hogy sokkal karcsúbb, könnyű blankot hozzunk létre, javítva az összes progresszív akciót és teljesítményt, miközben megtartjuk az N-Gauge név által megkövetelt magas minőségi tulajdonságokat.

Az N-Gauge Pro botok további kulcsfontosságú jellemzője a sorozatban használt gyűrűk, amelyek Anti-Tangle rozsdamentes Sea-Guide keretekkel rendelkeznek, jelentősen csökkentve a gubancokat és a lehetséges töréseket dobás közben. Ezeket szuper karcsú LS cirkónium-kerámia gyűrűkkel párosítottuk, amelyek nemcsak szuper sima dobási és hal fárasztási tulajdonságokat kínálnak, hanem a gyűrűk maximális tartósságát és hosszú élettartamát is biztosítják.

Az N-Gauge Pro botok befejező részletei között található egy megbízható DPS Down Locking orsótartó EVA elülső markolattal. Kiváló minőségű AA Grade Cork Armlock fogantyú, egyedi Guru EVA hátsó markolattal a maximális támogatás érdekében dobás közben. Emellett új N-Gauge Pro visszafogott grafikával rendelkezik, emelve ezzel a botok stílusát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Bothossz 3,6m
Dobósúly 61g - 90g
Szállítási hossz < 1,65m
Bot felépítés 3 részes

Facebook kommentek