Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GURU N-GAUGE PRO FEEDER 11'0" 2PC - 3.3m 1-50g

GURU
69.699 Ft
Menny.:db
Cikkszám: GRD206
Egységár: 69.699,00 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. november 05.
Nem értékelt
Rendeld meg 14 óráig és használd már másnap!
Rendeld meg 14 óráig és használd már másnap!
Gyors kiszállítás!
69.699 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

Guru Tackle - N-Gauge Pro Feeder 11 ft 2 részes 1-50g 

Az 11’ N-Gauge Pro Feeder tökéletes bot rövid és közepes távú feederes munkához mind telepített, mind természetes vizeken. A lágy, progresszív akció és az optimális 11’ hosszúság teszi ezt a botot ideális választássá különböző távolságokhoz. A bot egészén végigfutó lágy, progresszív akció tökéletes téli és tavaszi telepített tavi horgászathoz, amikor minden halat célba veszel. Ugyanakkor természetes vizeken is otthonosan mozog, különösen a könnyebb 0,75 oz és 1 oz spiccekkel használva, fantasztikus fegyver kárász és dévérkeszeg horgászatához. 

 

Egy igazi mindenes feeder bot, amely sokféle horgászhelyzet és helyszín követelményeinek megfelel.
 

A 11’ Feeder két részes kialakítással rendelkezik a könnyű szállítás és összeszerelés érdekében, és három prémium minőségű, tömör karbon 2,5 mm-es N-Gauge Pro LT rezgőspiccel érkezik, amelyek tökéletesen kiegyensúlyozzák a botot (0,75 oz, 1 oz és 1,5 oz).

Az N-Gauge Pro LT rezgőspiccek ugyanazokat az Anti-Tangle Sea-Guide rozsdamentes kereteket és karcsú LS cirkónium-kerámia gyűrűket tartalmazzák, amelyeket az összes N-Gauge karbon blankban használnak. A rezgőspicc tökéletesen illeszkedik a bot karakteréhez, javítva a bot teljesítményét dobáskor és a halak fárasztásakor.

Az N-Gauge Pro LT sorozatban különböző rezgőspiccek állnak rendelkezésre; 0,5 oz, 0,75 oz, 1 oz, 1,5 oz és 2 oz, így minden horgászhelyzethez van megfelelő spicc.

N-Gauge Pro 11’ Feeder főbb jellemzők:

  • Hossz – 3.3m
  • Részek száma – 2
  • Dobósúly – 1-50g
  • Súly – 185g
  • Zsinór terhelhetőség – 3-10lb
  • Mellékelt rezgőspiccek – 0,75 oz, 1 oz és 1,5 oz (2,5 mm tömör karbon)

 

N-Gauge Pro botok

Az N-Gauge Pro botok a rendkívül népszerű N-Gauge botcsalád továbbfejlesztett verziója, amely a legújabb karbon konstrukciós technológiát és továbbfejlesztett kulcsfontosságú jellemzőket tartalmazza, hogy tökéletesen illeszkedjen a 'Pro' névhez! A sorozat tizenkét botot tartalmaz, beleértve Feeder, Distance Feeder, Pellet Waggler és Float botokat, amelyek célja, hogy lefedjenek minden horgászhelyzetet és helyszíni követelményt.

Az N-Gauge Pro sorozatban ZERO40 Tensile Carbon blank konstrukciót használtunk, amely tökéletes egyensúlyt kínál a halak fárasztása, a dobási pontosság és a bot teljesítménye között. Az N-Gauge Pro botok egyik fő evolúciója a szuper karcsú bot blankok, a ZERO40 karbon technológia lehetővé tette számunkra, hogy sokkal karcsúbb, könnyű blankot hozzunk létre, javítva az összes progresszív akciót és teljesítményt, miközben megtartjuk az N-Gauge név által megkövetelt magas minőségi tulajdonságokat.

Az N-Gauge Pro botok további kulcsfontosságú jellemzője a sorozatban használt gyűrűk, amelyek Anti-Tangle rozsdamentes Sea-Guide keretekkel rendelkeznek, jelentősen csökkentve a gubancokat és a lehetséges töréseket dobás közben. Ezeket szuper karcsú LS cirkónium-kerámia gyűrűkkel párosítottuk, amelyek nemcsak szuper sima dobási és hal fárasztási tulajdonságokat kínálnak, hanem a gyűrűk maximális tartósságát és hosszú élettartamát is biztosítják.

Az N-Gauge Pro botok befejező részletei között található egy megbízható DPS Down Locking orsótartó EVA elülső markolattal. Kiváló minőségű AA Grade Cork Armlock fogantyú, egyedi Guru EVA hátsó markolattal a maximális támogatás érdekében dobás közben. Emellett új N-Gauge Pro visszafogott grafikával rendelkezik, emelve ezzel a botok stílusát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Bothossz 3,3m
Dobósúly 31g - 60g
Szállítási hossz < 1,65m
Bot felépítés 2 részes

Facebook kommentek