GURU FUSION MAT BAG (GLG020/021)

Gyártó: GURU
Kategória MATRACOK ÉS BÖLCSŐK 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Guru Cikkszám Ár Egységár
BLACK GLG020 11.399 Ft 11.399 Ft/db
OLIVE GREEN GLG021 11.399 Ft 11.399 Ft/db

Párnázott pontymatrac, mely összehajtva táskaként funkcionál. Cipzárral összecsukható, egy további cipzáros zsebbel az egyik oldalán.

Összehajtva kiváló táska merítőfejek szállítására, míg elülső zsebében elfér 1-2 zacskó etetőanyag, vagy akár egy szerelékes doboz is.

Főbb jellemzők:

  • párnázott, strapabírós 210D anyagból
  • cipzáros első zseb
  • összehajtható, cipzárral rögzíthető
  • levehető vállpánttal
  • fekete és sötét olíva színben

Méret: 122 x 62 cm nyitva (61 x 62 cm összehajtva)

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés