Barion Pixel

GURU EXTRA STRONG CARP EYED HOOK - BARBLESS (GXSE)

Gyártó: GURU
Kategória HOROG 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Méret Cikkszám Ár Egységár
SIZE 8 GXSE08 869 Ft 87 Ft/db
SIZE 10 GXSE10 869 Ft 87 Ft/db
SIZE 12 GXSE12 869 Ft 87 Ft/db
SIZE 14 GXSE14 869 Ft 87 Ft/db
SIZE 16 GXSE16 869 Ft 87 Ft/db
SIZE 18 GXSE18 869 Ft 87 Ft/db
SIZE 20 GXSE20 869 Ft 87 Ft/db

A GURU SUPER XS horgok speciálisan extrém körülményekre lettek tervezve. Rendkívül széles öblük, hatalmas erejük, teflon bevonatuk és tűéles hegyük alkalmassá teszik őket a legnagyobb méretű halak megfogására is. Szakáll nélküli kivitel!

Főbb jellemzők:

  • teflon bevonat
  • rendkívül erős kivitel teflon bevonattal kombinálva
  • széles öböl, tűhegyes kivitel
  • szakáll nélküli

Méretek: 08-20

Kiszerelés: 10db/csomag

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés