GURU ELASTIC CONNECTOR (GEC-)

Gyártó: GURU
Kategória GUMIZÁS KELLÉKEI 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Guru Cikkszám Ár Egységár
Large GECL 2.319 Ft 464 Ft/db
Medium GECM 2.319 Ft 464 Ft/db
Small GECS 2.319 Ft 464 Ft/db
2mm GECXS 2.239 Ft 448 Ft/db

Szerelék és erőgumi összekapcsolására szolgáló eszköz.

Kialakításának köszönhetően az erőgumin képzett csomó beleszorul a belsejébe, így biztonságosan rögzül a topszet végén.

Anyaga egy speciálisan bevont fonott zsinór, ami elég merev ahhoz, hogy a szereléket eltartsa a topszettől és biztonságos rögzítési lehetőséget nyújtson.

Anyaga puha, így halvesztés, vagy szakadás esetén visszacsapódva nem károsítja a botot.

Kiszerelés: 5db / csomag

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés