Barion Pixel

GRANGER'S 2in1 WASH AND REPEL 300ml (T3109)

Gyártó: GRANGER'S
Termék kód: T3109
Egységár: 14.797 Ft/l
Elérhetőség: Raktáron
Kategória ÁPOLÓSZEREK 
4.439 Ft
-+

A Granger's 2in1 Wash and Repel 300ml bármely vízálló-lélegző membránnal, vízlepergető bevonattal ellátott ruházathoz használható 2in1 mosó-és impregnálószer, amely a használata során nemcsak a makacs foltokat és kellemetlen szagokat távolítja el, de a felszerelés újraimpregnálását is megoldja egy füst alatt, ráadásul a Grangers új fejlesztésű, fluor-karbonmentes APT technológiájának köszönhetően eddig sosem látott minőségben és tartóssággal teszi mindezt. A vízlepergető képesség visszaállítása és a teljes tisztítás mellett az anyag lélegzőképességét és anyagszerkezetét természetesen nem károsítja.

A mosó- és impregnálószer használata minden esőruha, vízálló nadrág és egyéb vízlepergető ruházathoz javasolt.

Adagolás: 2 kupak / mosás (utána ruhánként további 1 kupak, ha egyszerre több ruha kerül mosásra)

Javasolt mosási hőfok: 30°C !!!!!


Technikai jellemzők:

  • Speciális, maradéktalanul oldódó, kíméletes anyagösszetétel
  • Anyagkárosítás nélkül távolítja el a szennyeződéseket és szünteti meg a kellemetlen szagokat
  • Használata nem károsítja a ruházat külső vízlepergető bevonatát
  • A teljeskörű tisztítás mellett a ruházat, felszerelés újraimpregnálását is elvégzi
  • Új fejlesztésű, fluorkabron-mentes APT (Acrylic Polymer Technology) technológia a sosem látott minőségű, hatékonyságú és tartósságú házilagos impregnálás érekében
  • Bármely típusú vízálló-lélegző membrán esetén használható
  • Az optimális eredmény eléréséhez a szer ruházatba való belemelegítése szükséges (szárítógéppel, hajszárítóval, stb)
  • Kialakításából adódóan egy mosási ciklus alatt elvégzi a tisztítás és az impregnálás műveletét – időt, energiát és vizet spórol ezáltal csökkenti a folyamat környezetre gyakorolt hatását
  • bluesign által jóváhagyott, környezetkímélő módon előállított termék és alapanyagok

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés