GIZMO ZT PRO HOOK TYING STATION (ZTPRO)

Gyártó: GIZMO ANGLING
Termék kód: ZTPRO
Egységár: 55.389 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória HOROGKÖTÉS 
55.389 Ft
-+

Utálsz horgot kötni? Akkor ez a te terméked!

A világ legjobb horgászai és gyártói is ezt használják, ugyanis segítségével tökéletesen egyforma előkéket köthetünk!
Nemcsak a csomó lesz tökéletes, hanem az előkehossz is tökéletesen egyformára és ami még fontosabb pontos méretre köthető.
Használata egyszerű, segítségével akár 45 másodperc alatt elkészíthető egy előke.

Az eszköz speciális fejének köszönhetően köthetünk vele lapkás horgot sima előkeként, és lapkás horgot szilikonkarikás, vagy quickstop-os verzióben.

Miért is jó ez? Sok esetben a lapkás horgok sokkal vékonyabb húsúak, mint füles verzióik, így még finomabb végszerelékkel üldözhetjük halainkat.

A horogkötő állomás mágneses elven működik, két apró tálca mélyedéssel a horgok, szilikonkarikák, quickstop-ok számára, illetve egy előkezsinór spulni befogatására alkalmas adapterrel.

A tekerővel ellátott kar a horog befogatásáért, illetve a menetek elkészítéséért felelős, míg a másik oldalon állíthatjuk be az előkénk hosszát 4" (10cm) -től bármeddig, 5 centiméterenként növelhető hosszakban.

Keszeges, 80-100cm, vagy még ennél is hosszabb előkék esetén javasolt az EVA SPOOl ATTACHMENT használata, mely segítségével könnyedén kötkető 50-75-100-125-150cm-es, vagy hosszabb előke is. Használatával az előkét azonnal az EVA korongra tekerhetjük. Az EVA STORAGE SYSTEM-et, azaz a korongokat és a hozzájuk tartozó dobozt külön lehet megvásárolni.

Az előke elkészítésének menete:
Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés