Barion Pixel

GIZMO EVA STORAGE SYSTEM (EVASTORAGESYSTEM)

Gyártó: GIZMO ANGLING
Termék kód: EVASTORAGESYSTEM
Egységár: 15.298 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória DOBOZOK 
15.299 Ft
-+

24db EVA korong hosszú előkék tárolására, tárolódobozzal.

Tárolhatunk rajta saját kezünkkel kötött horgokat, vagy készíthetünk segítségével professzionálisan megkötött előkéket is.

Ebben az eetben az EVA SYSTEM a GIZMO ZT PRO horogkötő rendszerrel és a GIZMO ZT EVA KIEGÉSZÍTŐ-vel használandó, amely segítségével tökéleten egyforma hosszúságú előkéket lehet kötni.

Egy fordulat a korongon 25cm-t jelent, így könnyen köthető 25-50-75-100, vagy akár hosszabb előke is. Kötés után az előkét nem kell levenni, hanem azonnal köthető a következő előke. Ha kész a kívánt mennyiség a korongot levéve a dobozában tárolható.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés