Barion Pixel

GIZMO ZT MULTI KÉZI HOROGKÖTŐ (ZTMULTI)

Gyártó: GIZMO ANGLING
Termék kód: ZTMULTI
Egységár: 15.298 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória HOROGKÖTÉS 
15.299 Ft
-+

Utálsz horgot kötni? Akkor ez a te terméked!

A kézi horogkötő segítségével tökéletes lesz a horogkötés!
Használata egyszerű, segítségével gyorsan elkészíthető egy előke.

Az eszköz speciális fejének köszönhetően köthetünk vele lapkás horgot sima előkeként, és lapkás horgot szilikonkarikás, vagy quickstop-os verzióben.

Füles horgok esetén a külön erre fejlesztet szilikon karika, vagy quickstop kiegészítővel egyforma hosszúságú hajszálelőkéket köthetünk.

A csomagban egy "LASSO" méretező fej is található. A LASSO előkéket főként pelletes horgászatnál érdemes használni, ebben az esetben egy UNI csomóval készített fület kell kötni, ami rászorítható, de oldható is. Sokan ezt hóhér csomónak ismerik. Így nem kell szilikonkarika a pelletek felhejezésére, ami nem jelent plusz súlyt, és ezzel finomítható a végszerelék.

Az előke elkészítésének menete:


Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés