Barion Pixel

GIZMO ZT LITE HOOK TYING STATION (ZTLITE)

Gyártó: GIZMO ANGLING
Termék kód: ZTLITE
Egységár: 27.499 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória HOROGKÖTÉS 
27.499 Ft
-+

Utálsz horgot kötni? Akkor ez a te terméked!

A GIZMO ZT LITE a GIZMO ZT PRO horogkötő rendszer kistestvére. Kistestvére, hiszen nem minden funkciója azonos vele, ugyanis ebben az esetben nincs mágneses horogtálca, a MAGDRIVE-nak köszönhetően szűkebb a horog kötésére szolgáló hely, illetve nem tudjuk előkezsinórunkat rögzíteni, de nézzük inkább azt, hogy mit is tud!

Nemcsak a csomó lesz tökéletes, hanem az előkehossz is tökéletesen egyformára és ami még fontosabb pontos méretre köthető.
Használata egyszerű, segítségével akár 45 másodperc alatt elkészíthető egy előke.

Az eszköz speciális fejének köszönhetően köthetünk vele lapkás horgot sima előkeként, és lapkás horgot szilikonkarikás, vagy quickstop-os verzióban.

Miért is jó ez? Sok esetben a lapkás horgok sokkal vékonyabb húsúak, mint füles verzióik, így még finomabb végszerelékkel üldözhetjük halainkat.

A tekerővel ellátott kar a horog befogatásáért, illetve a menetek elkészítéséért felelős, míg a másik oldalon állíthatjuk be az előkénk hosszát 3" (7,5cm) -től szinte bármeddig, 2,5 centiméterenként növelhető hosszakban.

Keszeges, 80-100cm, vagy még ennél is hosszabb előkék esetén az EVA korong felhelyezésének eszköze még fejlesztés alatt áll.

A rendszer teljesen mágneses elven működik, nincs vezetőszár, nincs direkt összeköttetés, így a rendszer alkalmas arra is, hogy bárhová magunkkal vigyük, hiszen összeállítása és elcsomagolása roppant egyszerű.

Fontos, hogy a rendszer előre beállítottan érkezik, tehát az összeszerelés után azonnal egy 7,5cm-es, azaz 3"-es előke köthető, amely a kis henger használatával fél fordulatonként 2,5cm-el, azaz 1"-el növelhető! Az összeszerelésről és a használatról angol nyelvű videót lent láthattok.

Az előke elkészítésének menete:

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés