Barion Pixel
DYNAMITE BAITS ROBIN RED FEED PELLETS - 900g (DY080-)

DYNAMITE BAITS ROBIN RED FEED PELLETS - 900g (DY080-)

Gyártó: DYNAMITE BAITS
Egységár: 2.544 Ft/kg
Kategória ETETŐANYAG 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség dynamite Cikkszám Ár Egységár
4mm DY080 2.389 Ft 2.654 Ft/kg
6mm DY081 2.389 Ft 2.654 Ft/kg
8mm DY082 2.599 Ft 2.888 Ft/kg
2mm DY1030 2.389 Ft 2.654 Ft/kg

Magas fehérje- és olajtartalmú pellet Robin Red felhasználásával. A Haith Robin Red saját terméke, eredeti, minden idők legjobb minőségű pontyozó aromáival. Ellenállhatatlan a pontyok számára. A nagyobb méretű pelletek elő vannak fúrva a hajszálelőkés csalizási módszerhez. 

Kiszerelés: 900g


Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés