Barion Pixel
DYNAMITE BAITS MARINE HALIBUT LIQUID FOLYÉKONY AROMA - 250ml (DY282)

DYNAMITE BAITS MARINE HALIBUT LIQUID FOLYÉKONY AROMA - 250ml (DY282)

Gyártó: DYNAMITE BAITS
Termék kód: DY282
Egységár: 12.476 Ft/l
Elérhetőség: Raktáron
Kategória ETETŐANYAG 
3.119 Ft
-+

Kiváló minőségű hallisztből készülő alapkeveréke a legjobb minőségű óriás laposhalat tartalmazza. Az új recept szerint már zöldhéjú kagylót, májport és tengeri sót is tartalmaz, így lesz egy a halak számára rendkívül csábító falat.

Kiszerelés: 250ml

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés