MAP FRONT BARROW BAG (SB0077)

Gyártó: MAP
Egységár: 6.199 Ft/db
Kategória SZÁLLÍTÁS 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Méret Cikkszám Ár Egységár
XL SB0077 6.859 Ft 6.859 Ft/db
XXL SB0078 9.689 Ft 9.689 Ft/db
Kiegészítő táska a MAP X2 és X4 talicskákhoz. A táska a talicska elejére szerelhető, így extra hely nyerhető a felszerelések szállítására.
A MAP EVA STINK BAG haltartó táskák is tökéletesen illeszkednek a táskába!

A TALCSIKA NEM KÉPEZI A CSOMAG RÉSZÉT!

Főbb jellemzők:
  • X2 és X4 MAP talicskákkal kompatibilis
  • kiváló, ha több helyre van szükség
  • kompatibilis a MAP EVA STINK haltartó táskákkal
Méretek:
  • XL   -  59,5x30x27cm
  • XXL - 59,5x30x39cm

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés