KORUM NEOTERIC 11'6" 1.25LB ROD (K0330002)

Gyártó: KORUM
Termék kód: K0330002
Egységár: 34.500 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória BOT 
34.499 Ft
-+

A KORUM NEOTERIC botcsalád a leguniverzálisabb család a piacon.

Ezekkel a botokkal mindegy hol, mindegy hogyan, mindegy hogy mire horgászol, bármi megoldható velük.

Ha egy csúcskategóriás univerzális botot szeretnél, akkor ez a te bototd. Mehetsz vele márnázni, keszegezni, úsztatni, nem lesz megugorhatatlan feladat.

Kétrészes felépítésű!

Dobósúly: 15 - 90g
Bothossz: 3,60 m
Szállítási hossz: 1,86 m
Nyélborítás: parafa
Súly: 240g

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés