AVID CARP EXTREMITY 12FT - 3.5LB (A0460002)

Gyártó: AVID CARP
Termék kód: A0460002
Egységár: 83.878 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória BOJLISBOT 
83.879 Ft
-+
AVID CARP EXTREMITY botok két dolgot tudnak, extrém pontosságot extrém távolságban!
A botok alacsony gyanta tartalmú karbonból készülnek, ami rendkívül feszessé és gyorssá teszi a pálcákat. Ez elengedhetetlen, ha tényleg nagy távolságban szeretnénk pontosan horgászni.
Visszafogott design, matt szín, teljesen DUPLON nyélborítás, hideg elegancia.

Fuji orsó rögzítő, 50mm-es keverőgyűrű, karbon zsinórbeakasztó fül.

Az AVID CARP EXTREMITY 12FT - 3.5LB bot valóban extrém távolságok elérésére született. Megerősített törzse megnöveli a dobás erejét, szuper gyorsa hangolt spiccrésze pedig szinte azonnal visszaáll eredeti pozíciójába, így segíti a távoli pontos dobást.

Tesztgörbe: 3,5lb
Bothossz: 3,65m
Gyűrűk száma: 6
Keverőgyűrű mérete: 50mm
Nyélborítás: DUPLON
Súly: n/a


Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés