AVID CARP - TRANSIT X BARROW (AV/TRBWX)

Gyártó: AVID CARP
Termék kód: AV/TRBWX
Egységár: 85.279 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória TALICSKA 
85.279 Ft
-+

Nagy súlyok, nagy távolságra történő szállítására készült. Fogantyúja úgy került kialakításra, hogy a karokat ne kelljen behajlítani miközben toljuk.

Zsebei úgy kerültek elhelyezésre, hogy a súlypont a tengely felé összpontosuljon, elősegítve a könnyed használatot.

A kerék szállítására egy speciális táska található a csomagban, így az autó tiszta marad.

Széles kereke puha talajon is remekül gördül.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés