Barion Pixel

AVID CARP - SCREEN HOUSE RT (AV/SH2)

Gyártó: AVID CARP
Termék kód: AV/SH2
Egységár: 108.000 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória SÁTOR 
107.999 Ft
-+
Rendkívül sok horgász használ pavilon stílusú sátrakat főzési célokra, de hosszú beszélgetések kiváló helye is egyben. A piacon található rikító színű szaletlik pontyhorgász módon átalakított változata ez a sátor, mely minden nemű szociális tevékenységre alkalmas. Minden irányba remek kilátást biztosít, szúnyoghálója pedig kizárja a rovarokat.

Méretek: 2,7x3,3m
Súly: 15,9KgVélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés