Barion Pixel

AVID CARP SCREEN HOUSE COMPACT (A0530002)

Gyártó: AVID CARP
Termék kód: A0530002
Egységár: 82.799 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória SÁTOR 
82.799 Ft
-+
Rendkívül sok horgász használ pavilon stílusú sátrakat főzési célokra, de hosszú beszélgetések kiváló helye is egyben. A piacon található rikító színű szaletlik pontyhorgász módon átalakított változata ez a sátor, mely minden nemű szociális tevékenységre alkalmas.

Hátsó ablaka és bejárata rovarhálóval zárható.
Ez a kompakt verzió akár egyszemélyes sátorként is használható, befér minden felszerelés.
A csomagban extra erős leszúrók, feszítő kötelek és egy aljzat ponyva is található.

Méretek:
  • magasság: 170cm
  • alapterület: 235x235cm
  • súly: 12Kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés