Barion Pixel
AVID CARP BASE CAMPER XXL BIVVY (A0530003)

AVID CARP BASE CAMPER XXL BIVVY (A0530003)

Gyártó: AVID CARP
Termék kód: A0530003
Egységár: 227.999 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória SÁTOR 
227.999 Ft
-+
Az AVID CARP BASE CAMPER XXL BIVVY azoknak a horgászoknak készült, akiknek sok helyre van szükségük. Magasságának köszönhetően nem kell görnyedve öltözni, főzni, illetve közlekedni a sátorban. Viharálló konstrukció, két bot kinti rögzítésére szolgáló tépőzáras fülekkel és rovarhálóval.

Vázszerkezetének köszönhetően tágas belső teret biztosít.
10.000mm-es vízállóság, megerősített rögzítési pontok és állítható, rendkívül erős csövek biztosítják, hogy ez a sátor bárminek ellenáll.

A szellőzés az ajtópanel többféle nyitási lehetőségének köszönhetően bármilyen időjárási körülmény esetén biztosítható.

Külön kapható külső huzat használata esetén négy évszakos sátorrá alakítható.

Méretek:
  • magasság: 190cm
  • alapterület: 330x360cm
  • súly: 20Kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés