AVID CARP HOOKS - WIDE BARBED (AVH/WDGB04)

Gyártó: AVID CARP
Kategória HORGOK 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Méret Cikkszám Ár Egységár
SIZE 4 AVH/WDGB04 2.639 Ft 2.190 Ft/db
SIZE 6 AVH/WDGB06 2.639 Ft 2.190 Ft/db
SIZE 8 AVH/WDGB08 2.639 Ft 2.190 Ft/db
SIZE 10 AVH/WDGB10 2.639 Ft 2.190 Ft/db
Szakállas horog, mely biztos a kedvence lesz. Enyhén befelé hajló füle, rövid szára, befelé hajló hegye szinte mindenre alkalmassá teszi, de PVA zacskós, ZIG-rig, vagy felszíni horgászat esetén mutatja meg igazán előnyét.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés