AVID CARP BENCHMARK MEMORY FOAM CHAIR (A0440003)

Gyártó: AVID CARP
Termék kód: A0440003
Egységár: 60.799 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória FOTEL 
60.799 Ft
-+

Az AVID CARP BENCHMARK MEMORY FOAM CHAIR minden eleme a kényelemre lett tervezve!

A magas háttámla teteje a nyak kényelmes megtámasztására szolgál. Rock-steady teleszkópos lábai a legmagasabb pozícióban sem lötyögnek, nagyméretű tappancsai pedig extra stabilitást nyújtanak. Állítható háttámlájával mindig megtalálja majd a legkényelmesebb pozíciót.

Kartámlái párnázottak.

Méretek:

  • magasság: 105cm
  • hossza: 60cm
  • szélessége: 60cm
  • Szállítási méret: 70x70x25cm

Súlya: 7,3Kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés