AVID CARP A-SPEC CHAIR (A0440008)

Gyártó: AVID CARP
Termék kód: A0440008
Egységár: 51.808 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória FOTEL 
51.809 Ft
-+

Az AVID CARP A-SPEC CHAIR minden eleme a kényelemre lett tervezve!

Alacsony háttámlája és könnyű váza miatt kényelmesen szállítható, de kialakítása miatt maximális komfortot nyújt akár egy hosszú horgászat alkalmával is.

Lábai állíthatóak, stabilak, mindegy milyen talajon állítjuk fel, háttámlájának dőlésszöge szintén állítható.

Méretek:

  • magasság: 90cm
  • hossza: 65cm
  • szélessége: 64cm
  • Szállítási méret: 22x68x75cm

Súlya: 7,2Kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés