Barion Pixel
BAGEM PELLET OIL - 250ml (BEPON)

BAGEM PELLET OIL - 250ml (BEPON)

Gyártó: Bag'em
Termék kód: BEPON
Egységár: 5.716 Ft/l
Elérhetőség: Raktáron
Kategória ETETŐANYAG 
1.429 Ft
-+

Ha ezt az natúr olajat ráöntjük az etetésre szánt pelletjeinkre, akkor azzal megnövelhetjük azok tömegét, így biztos, hogy gyorsan süllyedni fognak. Emellett az sem elhanyagolható, hogy messzebbre és pontosabban tudjuk majd csúzlival bejuttatni a pellet szemeket. A felhasználási módoknak csak a képzelet szabhat határt, fogósabbá tehetjük vele etetőanyagunkat és csalijainkat is.


Kiszerelés: 250 ml.


Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés