Barion Pixel

BAGEM PASTE POWDER - 650g (BEPP)

Gyártó: Bag'em
Kategória CSALI 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség BAG'EM Cikkszám Ár Egységár
COMMERCIAL CARP KRILL BEPPK 1.909 Ft 2.937 Ft/kg
COMMERCIAL CARP GREEN BEPPSG 1.909 Ft 2.937 Ft/kg
COMMERCIAL CARP NATURAL BEPPSN 1.909 Ft 2.937 Ft/kg

Pasztapor, amelyből a számunkra legmegfelelőbb állagú pasztát készíthetjük el.

Elkészítése könnyen elsajátítható: öntsünk egy kevés vizet egy kisebb tálba vagy keverőedénybe, majd öntsük rá ebből az anyagból. Kezdésnek csak óvatosan adagoljuk, majd hagyjuk pihenni 10-15 percet.

Ha ez után úgy állapítjuk meg, hogy pasztánk még túl lágy, akkor adagoljunk még hozzá a porból, addig amíg el nem érjük a számunkra megfelelő állagot.

Felhasználása sokoldalú: nyomhatjuk horogra, bekupakolhatjuk etetésnek, vagy a Korum paszta kosarával gond nélkül használhatjuk feederezésnél.

Kiszerelés: 650 gramm.

3 féle ízben:

  • Natural - natúr
  • Green  - zöld édes
  • Krill - rákos


Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés