Barion Pixel

BAGEM HYBRID/METHOD FEEDER PELLETS - 700g (BEPH)

Gyártó: Bag'em
Termék kód: BEPH
Egységár: 2.727 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Kategória ETETŐANYAG 
1.909 Ft
-+

Gondosan összeválogatott pelletek keveréke, amely 1, 2 és 4mm méretű pelletekből áll.

A jól ismert BAGEM SUPER NATURAL, RED AGRESSOR pelletek mellé bekerült egy titkos összetevő is! Egy pellet, ami a BAGEM etetőanyagok alapját képezi. Változékony méretek és színek kombinációja.

Használható method, illetve és rakósbotos horgászatokhoz is.


Ha nem vagy biztos a megfelelő elkészítésben, akkor használd a  BAGEM PELLET BINDER ragasztó porát!

Egy zacskó feláztatott pellethez mindössze 3 kavéskanálnyi mennyiségre van szükség a megfelelő tapadás elérése érdekében! 


Kiszerelés: 700 gramm

Méretek: 1mm, 2mm és 4mm változó arányban


Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés