Barion Pixel

BAGEM COMPLETE COMMERCIAL GROUNDBAITS - 850g (BECG)

Gyártó: Bag'em
Kategória ETETŐANYAG 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség BAG'EM Cikkszám Ár Egységár
SUPREME BREAM BECGB 1.429 Ft 1.681 Ft/kg
SWEET FISHMEAL BECGF 1.429 Ft 1.681 Ft/kg
GREEN METHOD BECGG 1.429 Ft 1.681 Ft/kg
KRILL METHOD BECGK 1.429 Ft 1.681 Ft/kg
MEATY METHOD BECGM 1.429 Ft 1.681 Ft/kg
MARGIN MIX BECGMM 1.429 Ft 1.681 Ft/kg
RED AGRESSOR BECGRA 1.429 Ft 1.681 Ft/kg
SWEET GREEN FISHMEAL BECGS 1.429 Ft 1.681 Ft/kg

Nagyon sokoldalú etetőanyag család, melyet az angol Bag'em Team tesztelt és alkotott meg. Árban a Pro-Competition széria alatt helyezkedik el, de a gyártó itt sem kötött kompromisszumokat: a legjobb minőségű és a legfrissebb alapanyagokból készülnek ezek az etetőanyagok is. A mixek alapját csúcsminőségű pelletek képzik, amit a piacon fellelhető leghatékonyabb attraktorokkal tesznek teljessé és igazán fogóssá!

Kiszerelés: 850 gramm


SUPREME BREAM

Egy különleges keszeges etetőanyag,  amely a legjobb gabona-félék és halliszt kombinációjából született. Minden víztípuson bizonyította már, hogy imádják a fehér halak! 

SUPREME RED AGRESSOR

A Red Aggressor etetőanyag alapját különböző hallisztek és  húslisztek alkotják, ezt bolondítják még meg néhány titkos összetevővel. Angliában már a megjelenésének évében is egy nagyon sikeres termék volt, fogóssága futótűzként terjedt az angol horgászok között. Az aromában hozzápasszoló Red Agressor Dye-al még fogósabbá tehetjük.

SUPREME MARGIN MIX

Egy igazi nagypontyos etetőanyag. A hozzáadott aprómagvaknak köszönhetően folyamatosan lesz mit csipegetnie a halaknak, ezáltal  jó ideig ott tartózkodnak  majd az etetésünkön.

SUPREME KRILL METHOD

Egy igazi 4 évszakos etetőanyag, bármilyen időszakban nagy hatékonysággal használható. Nyáron a felmelegedett vizekben rendkívül gyorsan bont és hatalmas felhőt képez a fenéken. Legnagyobb előnye, hogy még fagypont közeli vízhőmérsékletnél is rendkívül gyorsan bont!

SUPREME SWEET FISHMEAL

Magas halliszt tartalmú, édes-halas etetőanyag feederes horgászathoz vagy rakósbotos kupakoláshoz. Célhalak: keszeg, kárász.

SUPREME SWEET GREEN FISHMEAL

Számos vízen megfigyelhető, hogy a zöld etetőanyagok fogósabbnak bizonyulnak, ami talán azzal magyarázható, hogy ezzel becserkészhetjük az óvatosabb halakat is, amik a világosabb etetőanyagokat már nem mernék megenni. Éppen ezért az egyik legkedveltebb édes-halas etetőanyagot, a supreme sweet fishmealt megtoldották egy speciális, zöld adalékkal és így született meg ez az édeskés illatú, magas halliszt tartalmú mix.

SUPREME MEATY METHOD

Fűszeres, húsos aromájú etetőanyag magas halliszt tartalommal. Tökéletes method feederes horgászathoz, de akár be is gombócolhatjuk. Célhalaink: ponty, kárász, compó és márna. 

SUPREME GREEN METHOD

Egy nagyon erősen halas ízvilágú, sok hallisztet tartalmazó, zöld színű keverék. Színének köszönhetően becserkészhetjük vele az óvatosabban táplálkozó halakat is, amik félnének a világosabb etetőanyagoktól. Kimondottan method feederes horgászathoz lett kifejlesztve! Célhalak: ponty, kárász, keszeg és compó.


Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés