BAGEM SWEET GREEN PELLET SOAK - 250ml (BEPGS)

Gyártó: Bag'em
Termék kód: BEPGS
Egységár: 6.876 Ft/l
Elérhetőség: Raktáron
Kategória ETETŐANYAG 
1.719 Ft
-+

Egy rendkívül összetett édes ízvilágú aromafolyadék, ami ellenállhatatlanná teszi a pellet szemeket.

Használható előző este történő áztatáshoz, de koncentrált formájának köszönhetően a horgászat közben is adagolható az etetésre szánt pelletekhez, vagy áztatható benne a csalizásra szánt pellet is!


Kiszerelés: 250 ml


Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés