Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ALUFLOKK

Németh Attila egyéni vállalkozó gyártja a kiváló ALUFLOKK termékeket, vagyis bottartó fejeket és kereszttartókat.

Vállalkozását 2013 januárjában kezdte. Hosszú hónapok, előzetes tervezések előzték meg azt, amíg konkrét terv és termék lett a gondolatok vége.

Ez a termékcsalád újnak számít a horgászvilágban. A technológia, a bevonat mind ismeretlen, és idegen volt a horgászok körében. Az emberek eddig csak műanyaggal találkoztak. A vízparton leszúrás közben eltörött a fej, sérült a kéz, és mehetett az emberke a bicskájával ágast faragni. Hát ráfaragott! Ezzel Attila is többször járt így. Munkájából eredően jött az ötlet, hogy legyen sokkal strapabíróbb az alapanyag, így döntött az alumínium mellett.

Az öntéstechnológiából adódóan a termékek masszívak, strapabíróak. A speciális bevonat maximálisan védi a botokat. Minden termékhez egyedi öntőminta készült, amely több tízezer darabig garantálja a minőséget, és mérethűséget. A meneteket saját mag vágja rá a fejekre, majd csomagoláskor rákerül a kontraanya, amely egyben minőség-ellenőrzés is.

A termékek minőségére nagyon odafigyel, törekszik a hibák elkerülésére, nem ad ki a kezemből sorjás, hibás darabokat. Hosszútávú garanciát vállal a termékeire.

2014 nyarán döntötte el, hogy saját név alatt forgalmazza az új termékeket. A „márkanév” az ALUFLOKK lett. Ez az év a már meglévő termékek forgalmazásából, és az új ötletek megvalósításából állt. Hosszú hónapok telnek el, míg egy gondolatból kész termék lett. De egy biztos, azóta a név egyet jelent a minőséggel, tartóssággal és innovatív megoldásokkal

Rendezés:

ALUFLOKK OLDALTÁLCA ÁRNYÉKOLÓ 50X40CM

Cikkszám: AF-ARNYEKOLO50X40
Saját raktárról azonnal
28.999 Ft
Várható szállítás: 2023. december 07.
Gyártó: ALUFLOKK

ALUFLOKK OLDALTÁLCA 70X20CM

Cikkszám: AF-TALCA70X20CM
Saját raktárról azonnal
38.999 Ft
38.998,99 Ft/
Várható szállítás: 2023. december 07.
Gyártó: ALUFLOKK

ALUFLOKK FEEDER KAR

Cikkszám: AF-FEEDERKAR
Saját raktárról azonnal
39.899 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. december 07.
Gyártó: ALUFLOKK