ZIP OFF CARGO TROUSERS (PCAR1)

Gyártó: Preston Innovations
Kategória RUHÁZAT 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Méret Cikkszám Ár Egységár
L PCAR1/L 15.889 Ft 15.889 Ft/db
M PCAR1/M 15.889 Ft 15.889 Ft/db
XL PCAR1/XL 15.889 Ft 15.889 Ft/db
XXL PCAR1/XXL 15.889 Ft 15.889 Ft/db

Horgászat közben elengedhetetlen, hogy könnyed mozgást és kényelmet nyújtson ruházatunk, mialatt megvéd minket az időjárás viszontagságaitól.

Ez a nadrág kényelmes viseletet nyújt, tartós és gyorsan száradó anyagból készült, továbbá könnyed mozdulattal rövidnadrággá alakíthatjuk.

Nagyméretű zsebei elegendő helyet biztosítanak telefonunknak, egyéb tárgyainknak.


Főbb jellemzői:

  • 2 normál zseb
  • 2 oldalzseb
  • 1 farzseb cipzárral ellátva
  • lecipzározható szárak

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
asdasd
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés