ABSOLUTE 12' 6" FEEDER  (CARBA/02)
-30%

ABSOLUTE 12' 6" FEEDER (CARBA/02)

Gyártó: Preston Innovations
Termék kód: CARBA/02
Elérhetőség: Raktáron
Kategória FEEDERBOT 
Akciós ár:56.986 Ft
Régi ár:81.409 Ft
Megtakarítás:24.423 Ft
-+

Az ABSOLUTE 12' 6'' FEEDER spiccének lágysága miatt használhatunk vékonyabb előkéket, míg felkeményedő akciója alkalmassá teszi a távolabbi dobásokra.
3 spiccel ellátva kapható.

Dobósúly: Max 45g
Bothossz: 3,8m
Szállítási hossz: 1,62m
Gyűrűk száma: 15
Gyűrűk anyaga: SIC
Nyélborítás: parafa+Duplon
Súly: 200g

Bot tulajdonságok
Bothossz 3,9m
Dobósúly 31g - 60g
Szállítási hossz <1,65m
Felépítés 2 rész + spicc

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés