KORUM 11FT FEEDER ROD  (KROD/02)

KORUM 11FT FEEDER ROD (KROD/02)

Gyártó: KORUM
Termék kód: KROD/02
Egységár: 26.339 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória FEEDERBOT 
26.339 Ft
-+
A mai halasított vizeken horgászók elvárásainak tökéletesen megfelelő botcsalád. Kétrészes, egyforma méretű tagokra bontható le, így segítve a felszerelt állapotban történő szállítást. Rövid nyele kényelmes használatot biztosít fotelből, versenyládáról történő horgászat esetén. Bármilyen feeder módszerhez ajánlott. Karaktere megengedi a kisebb horgok használatát. Közepes távok meghorgászására ajánlott.

Dobósúly: 15-45g
Bothossz: 3,35 m
Szállítási hossz: 1,70 m
Gyűrűk száma: 13
Gyűrűk anyaga: SIC
Nyélborítás: parafa+Duplon
Súly: 215g

Pót spicc: 
KROD/TIP01 - Light - 3/4oz
KROD/TIP02Heavy - 1,5oz
Bot tulajdonságok
Bothossz 3,3m
Dobósúly 31g - 60g
Szállítási hossz 1,65m - 1,90m
Felépítés 2 részes

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés