AVID CARP BENCHMARK BED 2 (AVBED/06)

Gyártó: AVID CARP
Kategória ÁGY 
Akciós ár:95.069 Ft
Régi ár:126.759 Ft
Megtakarítás:31.690 Ft
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Méret Cikkszám Ár Egységár
XL AVBED/07 126.759 Ft 126.759 Ft/db

A BENCHMARK BED új trendet állít a bojlis ágyak kényelmét tekintve. 5cm vastag memóriamatraca kényelmes fekhelyet biztosít, 4 lába, 8 egyenként állítható lábfejjel hihetetlen stabil.

Biztonsági pántja meggátolja, hogy szállítás közben kinyíljon az ágy.

A levédett ROCK-STEADY állító mechanika könnyed állítást, és rendkívül kulturált látványt biztosít.

Méretek:
BENCHMARK: 71x193cm, 12Kg
XL: 89x206cm, 15Kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
asdasd
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés