Barion Pixel

Törzsvásárlói program

A törzsvásárlói program a következő csoportokat és kedvezményeket biztosítja:

Vásárlói csoport neve

Kedvezmény mértéke 

Minimális éves vásárlási összeg

Visszatérő vásárló

5%*

150.000 Forint

Törzsvásárló

10%*

600.000 Forint

VIP vásárló 

15%*

1.000.000 Forint

* A kedvezményrendszer eltérő mértékben vonatkozik a következő termék kategóriákra: rakós botok, bojlis sátrak, GURU versenyládák és versenyláda kiegészítések.

Ezen termékek esetében a következő kedvezmények érvényesek:

Vásárlói csoport neve

Kedvezmény mértéke

Érintett termék kategória

Visszatérő vásárló

0,0%

rakós botok, bojlis sátrak, GURU versenyládák és GURU botok

Törzsvásárló

2,5%

rakós botok, bojlis sátrak, GURU versenyládák és GURU botok

VIP vásárló

5,0%

rakós botok, bojlis sátrak, GURU versenyládák és GURU botok

A kedvezmények más kedvezményekkel és akciókkal nem összevonhatóak, de Ön mindig a legmagasabb értéket kapja. Ha az akcióban meghirdetett termék 5% kedvezménnyel kapható, de az Ön kedvezménye 10%, akkor a vásárláskor Ön a 10%-ot kapja meg. Ha az akció 15% kedvezményről szól, de Önnek csak 5%-a van, akkor pedig a 15% kedvezményt veheti igénybe!

A Szolgáltató a fentieken túl is biztosít kedvezményeket, ajándékutalványt a Felhasználók számára. A felhasználási feltételek megtalálhatók a honlapon az „ajándékutalvány”, vagy az „akciós termékek” menüpont alatt.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés