AVID CARP BEDCHAIR COVER (A0430008)

Gyártó: Avid Carp
Termék kód: A0430008
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória ÁGY 
25.199 Ft
-+

Az AVID CARP BEDCHAIR COVER megvédi agyunkat a környezeti hatásoktól. Használatával bátran a csillagok alatt is aludhatunk!

Anyagának köszönhetően a legnagyobb felhőszakadást is szárazon úszhatjuk meg.

Két sarkában rögzítő fülek használatával rögzíthetjük ágyunk lábaihoz, másik két sarkában fém ringlik segítségével akár gyors sátrat is készíthetünk, amihez csak két bankstickre van szükség.

Nagy méretének köszönhetően a legnagyobb ágyakra is passzol.


Méretei: 

225cm x 107cm

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés