AVID CARP TERABITE BED  (AVBED/05)

AVID CARP TERABITE BED (AVBED/05)

Gyártó: Avid Carp
Termék kód: AVBED/05
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória ÁGY 
56.699 Ft
-+

Teljesen sima, párnázott felületű, széles ágy, mely maximális kényelmet biztosít. Csak szét kell hajtogatnia, fixálni a rögzítő kerekekkel és kész.

Tradicionális 3 lábas rendszer 6 külön állítható lábfejjel.

A levédett ROCK-STEADY állító mechanika könnyed állítást, és rendkívül kulturált látványt biztosít.

Méretek: 90x208cm, 10Kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés