PRESTON COMPETITION PRO 13FT HEAVY FEEDER (CPRS/06)

PRESTON COMPETITION PRO 13FT HEAVY FEEDER (CPRS/06)

Gyártó: Preston Innovations
Termék kód: CPRS/06
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória FEEDERBOT 
50.399 Ft
-+

A COMPETITION PRO sorozat minden mai elvárásnak megfelel. Rendkívül átgondolt, továbbfejlesztett gyűrűkkel és rezgőspiccekkel készül, és matt, visszafogott dizájnnal párosul. A blank felépítése alkalmassá teszi a távoli dobásokra, viszont hihetetlen akciója páratlan fárasztási élménnyel ajándékozza meg használóját.

Tradicionális feederbot akciója miatt remek választás a természetes tavak, folyók meghorgászására, de abszolút megállja helyét a mai intenzíven halasított vizeken történő methodozás alatt is.

A 13’ HEAVY FEEDER egy erőteljes folyóvízi bot. Ha nehezek a körülmények, fontos, hogy minél több zsinórt emeljünk ki a sodrásból, akkor ez a bot legjobb választás.

Dobósúly: max 120g
Bothossz: 3,95 m
Szállítási hossz: 1,38 m
Gyűrűk száma: 14
Gyűrűk anyaga: SIC
Nyélborítás: parafa+Duplon
Súly: 280g

PÓT SPICCEK
CRTIP/05 - Medium 3.5mm
CRTIP/06 - Heavy 3.5mm

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés